Voorjaar & Najaar arrengement ( September t/m Juni )

Vooral ook buiten het hoogseizoen heeft de Ardèche erg veel te bieden. Van de kleurrijke bomen in de herfst tot de prachtige bloemenvelden in de lente. Van september tot en met juni bieden wij u een gezellige plek om ‘thuis’ te komen na een spannende wandel- fiets- of autorit. Ook met groepen kunt u bij ons prima terecht. Het huis heeft verschillende kamers, geschikt voor 1 tot 5 personen. Daarnaast hebben we een Grand-Salon waar u op elk moment van de dag welkom bent. Hier kunt u in aangename rust bijkomen van de indrukwekkende omgeving en plannen maken voor de volgende dag. Domaine de l'Amiral beschikt over een grote overdekte binnenplaats waar u de fietsen na een indrukwekkende tocht door de bergen kunt plaatsen. ’s Avonds zorgen wij ervoor dat u geniet van een heerlijk diner en een sfeervolle avond. De volgende ochtend wacht u een smakelijk ontbijt. U kunt eventueel een lunchpakket meenemen.

 

  • Alle fietsen kunnen veilig binnen staan.
  • Kamers van 1 tot 5 personen. 
  • ’s Avonds kan er gezellig getafeld worden.
  • Wifi is in het huis aanwezig (gratis).

 

Wij zouden het erg leuk vinden om u in ons huis te ontvangen, zodat u zowel de sfeer van onze chambre d'hôte kunt proeven als die van de Ardeche.

Heeft u een vraag? bel ons gerust even, dat vinden we leuk: 

+33 4 75 62 42 12 

 

Speciaal arrangement voor de maanden september t/m juni

(bij een minimum verblijf van 3 nachten):

Halfpension (kamer, ontbijt en viergangendiner):

  • Eenpersoonskamer: € 70,- per nacht per persoon
  • Tweepersoonskamer: € 50,- per nacht per persoon
  • Drie- of meerpersoonskamer: € 45,- per nacht per persoon

 

Een voorbeeld:

U komt in juni met z’n drieën een week. U slaapt 7 nachten bij ons in een driepersoonskamer, op basis van halfpension. U betaalt daarvoor € 315,- per persoon voor de gehele week.

 

Andere mogelijkheden

Ook voor een verblijf in het hoogseizoen of voor een enkele overnachting bent u bij ons van harte welkom. Klik hier voor alle prijzen.

Wilt u liever kamperen? Ook dat kan bij ons. U kunt uw eigen tent bij ons op het terrein opzetten of u kunt (vanaf 3 nachten) gebruikmaken van een vaste tent met echte bedden. De prijzen vindt u hier.

Overigens bent u (na reservering) altijd welkom bij de gezellige avondmaaltijd. Klik hier voor de prijzen.

 

Vragen? Neem gerust even contact op!